شاید این سؤال برای همهٔ ما پیش‌آمده باشد که در صورت افتادن تیر برق یا پاره شدن سیم برق و افتادن آنها بر روی ماشین، آیا می‌توانیم از وسیله نقلیه خود پیاده شویم یا همواره باعث برق گرفتگی خواهد بود؟

در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که در چنین شرایطی با رعایت یکسری نکات ایمنی ضروری می‌توانید از وسیله نقلیه خود پیاده شوید که حادثه آفرین و خدای نکرده منجر به برق گرفتگی نشود؛ در ادامه به بررسی این نکات پراهمیت می‌پردازیم.
  • حتماً موبایل یا لوازم الکترونیکی خود را خاموش کنید.
  • به هیچ وجهه نبایست به بدنه فلزی خودرو دست بزنید.
  • موقع پیاده‌شدن از خودرو اگر هوا بارانی است تاحدامکان نبایست خیس شوید پس بهترین گزینه استفاده از چتر می‌باشد.
  • در چنین شرایطی وقتی از خودرو پیاده شدید هر جفت‌پاها را روی زمین بگذارید و بااحتیاط و آهسته به‌صورت پا کش از محل موردنظر دور شوید(به هیچ وجهه گام برندارید)؛ تا شعاع 50 متری از محل اتصال تیر برق یا کابل برق به زمین بایستی بدون گام برداشتن از محل دور شوید. (البته این نکته برای وقتی است که تیر برق فشارقوی سقوط کرده باشد)
نکته: در مواقع بارانی خطر مرگ بیشتر است.

حتی‌الامکان سعی کنید زیر چتر خشک بمانید؛ چون آب رسانا است و خطر برق‌گرفتگی جدی است. بااین‌حال در چنین شرایطی بهتر است سعی کنید در خودرو بمانید و با متخصصین برق و آتش‌نشانی تماس گرفته تا در محل حاضر شوند؛ پس از حضور این افراد در محل وقوع حادثه از آنها بخواهید برق شبکه را قطع کنند و سپس با خیال راحت از وسیله نقلیه خود پیاده شوید.

نکته: درصورتی‌که سقوط تیر برق منجر به قطع‌شدن تجهیزات مخابراتی آن محدوده شود، نکات بالا کمک زیادی به شما جهت جلوگیری از خطر برق‌گرفتگی خواهد کرد.

در صورتی که نیاز به خدمات اضطراری همچون اتصالی برق و مشکلات سیم کشی داشتید؛  می‌توانید با کمک گرفتن از متخصصین ماهر شرکت ویپان با خیال راحت به رفع مشکلات مربوط بپردازید و از 45 روز گارانتی خدمت برخوردار شوید. در شرایط اضطراری متخصصین شرکت ویپان زیر 45 دقیقه، خود را به محل مورد نظر شما میرسانند.